Rólunk

„Ha pozitív történéseket szeretnénk az életünkbe hívni, muszáj pozitív jövőképet kialakítanunk”
Dalai Láma
A KANAPÉ pszihológiai praxisközösség egy szakmai ismeretségből lett barátság gyümölcse. Debreceni egyetemi évünk kezdetekor találkoztunk először. Hamar kiderült, hogy nem csak külsőleg vagyunk különbözőek, de gondolkodásunk és habitusunk is más. Bár mindkettőnk erős személyiséggel bír, (ami ebben a szakmában elengedhetetlen) rövid idő alatt kiderült, hogy különbözőségünkkel szakmailag inspiráljuk egymást.

Ahogy azt Mérő László is megírta „Mindenki másképp egyforma” aminek a gyümölcse a KANAPÉ pszichológiai praxis lett. Közös álmunk egy olyan bensőséges légkörben végzett terápiás munka, amelyhez megtaláltuk az ideális rendelőt Budapesten szívében. 

– Bem rakpart, gyönyörű kilátással –
A megfelelő rendelő megtalálásakor teljesülhetett az az álmunk, hogy érkezéskor a vendég már egy nappli-konyha térbe belépve egy kávéval vagy teával a lelkiotthonosság érzetét átadva érkezzen meg. Ez különösen az első alkalomkor fontos, amikor még nem ismerjük egymást, ez a kis rituálé feloldja az első találkozás izgalmát.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram