Dr. Han Kinga

Dr. Han Kinga

Üdvözöllek

1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgáztam.
1997 óta, jelenleg is folyamatosan képzem magam pszichoterápiában, annak különböző irányzataiban. Legfontosabbnak az önismeretet tartom, a „sajátélményt”, ez segít a tisztánlátásban, ez tart Egészségben. Ez teszi lehetővé számomra, hogy hiteles legyek a hivatásomban.
Orvosi pályafutásom alatt dolgoztam izotópdiagnosztikai osztályon, belgyógyászaton, háziorvosi rendelőben, tradicionális kínai klinikán, pszichiátriai és addiktológiai osztályon, pszichoterápiás osztályon, drogambulancián, Telki Kórházban, addiktológiai rehabilitációs intézményben, egyesületek és alapítványok egészségügyi ellátásaiban, pszichiátriai és addiktológiai járóbeteg-rendeléseken.
Tanulmányaimnak és munkám során, valamint a magánéletemben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően holisztikus szemléletű orvos vagyok.
Jelentkezés - Időpont Egyeztetés - NaptárSzolgáltatásaink

Specializáció

- Rövid bemutatkozásomból is már remélem, hogy érezhető az a szemlélet, amivel igyekszem segíteni az embereket: Ebben a szemléletben nem a betegség meggyógyítása a fontos, hanem az Egészség helyreállítása. Minden tünet, betegség, probléma egy „útjelző tábla”, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy hogyan élhetünk teljesebb, örömtelibb és szenvedésmentes életet. Ehhez megvannak a Természet adta eszközeink, ezek felismeréséhez, használatához adok útmutatót. Vezetem és segítem a hozzám fordulót a folyamatban, mígnem „önjáróvá” válik...

Tanulmányok

- 2005 Addiktológus szakvizsga
- 2002 Pszichiátriria szakvizsga
- 1998 HIETE – Orvostovábbképző Kar - Akupunktőr
- 1997 Egészség Biztonság Alapítvány - - Hagyományos kínai orvos
- 1993 SOTE –Általános Orvosi Kar - Általános orvos

Tagságok

- MOK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram